Beoordelingen van Lotus Sakura Heerenveen

Recente recensies van Lotus Sakura Heerenveen

4 sterren na 41 reviews

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en fijn dat het bezorgd werd. Online besteld en in de veronderstelling dat we gebakken banaan hadden besteld kregen we heel wat anders. Erover gebeld, bleek mijn fout te zijn, maar ze hebben alsnog wel gebakken banaan langs gebracht. Heb er wel voor betaald in de veronderstelling dat het mijn fout was. Nu ontdek ik echter een fout op de online bestellijst. Bij nummer 13 staat pangsit goreng met als omschrijving gebakken banaan. Ik wist niet dat pangsit goreng heel iets anders is als gebakken banaan.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekker van smaak. Ook De sushi’s waren echt heerlijk!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle gerechten, kwaliteit die we van Lotus Sakura gewend zijn, chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling in 2 fout online besteld , helaas 1 ontvangen. Maar eerlijk 2e portie was snel geleverd.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kong Pao Kai van afhaal menu c is heerlijk 👌🏻

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was laat en bleek op het verkeerde adres aangebeld te hebben. Na hem uitgelegd te hebben, was hij er onmiddellijk, het eten was nog lekker warm en smaakte verrukkelijk, net als altijd.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijk gegeten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten maar niet klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nog nooit klachten gehad. Het eten is altijd heerlijk en de service prima

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is geweldig lekker,maar de bezorging bezorgt niet tot aan de deur,ik moest van zes hoog naar beneden om het eten op tehalen.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, goed op de opmerking gelet en goede tijdstip!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had online besteld rond 1900 uur om op 20.15 te bezorgen. Om 20.46 uur maar gebeld waar mijn bestelling bleef. Om 21.10 uur werd het eten gebracht. Was bij hun iets niet goed gegaan met de computer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Wat ik niet snap is, dat je bij je bestelling verplicht bent om een plastic zakje af te nemen en te betalen. Het betalen via de iDeal verloopt goed, maar ook hier wordt er geld gerekend.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed warm! Helaas 3 kwartier later bezorgd (maar ruim op tijd besteld) zonder enig bericht.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker eten. Levering zoals bij bestelling omschreven (binnen 30 min). Gewoon een goed orientaals (afhaal) restaurant. Kom er zeker weer.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke man

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles tip top smaakte weer heerlijk 👌

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Chinees in Heerenveen!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed en lekker! Eten was ook netjes op tijd klaar. Vriendelijk geholpen door het personeel. Wij komen zeker terug...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer..en meer dan genoeg.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later bezorgd dat in mail Kip saté was volgens mij diepvries, keihard en saus was waterig Verder was de rest wel goed te eten, maar bestellen niet weer....

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, zoals altijd! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam 15 min. later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd. Smaakte voortreffelijk. Vriendelijk attent personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voldoende en smaakvolle gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten! Zeer goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer...... 1 ster is zelfs teveel. Besteld om te laten bezorgen. Bleek na bestelling en betaling dat er enkel afgehaald kon worden.Geen melding op de site hiervan. Verder was het eten werkelijk onaangenaam. Doorgekookt klef, waterig en smaakloos voedsel. De manier om ruim 50 euro weg te gooien..... Is ook niet lekker. Dit was eens maar nooit meer. Met vriendelijke groet.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld en moest ff wachten op de bestelling maar dat was het waard, we hebben heerlijk gegeten.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goede corona maatregelen, eten was erg lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heb ik sushi afgehaald bij Lotus Sakura in Heerenveen. Het eten was prima optijd klaar, het personeel was erg vriendelijk en het eten was heerlijk.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bami en loempia gegeten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar, alles was lekker warm toe we thuis kwamen en het smaakte prima. Bedankt!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst om 16.50u, afhaaltijdstip 17.30 afgesproken. Precies op tijd aanwezig. Vervolgens tot 18.25u moeten wachten!!! Met als reden dat een bepaald gerecht lang tijd had om te bereiden. Hiervan niet op de hoogte gesteld bij binnenkomst. Als dat werkelijk de reden was, had dan bij mijn binnenkomst (ik heb me met naam gemeld) gezegd dat het nog een uur ging duren, of ik daar wel op wou wachten, het ging namelijk ook nog maar eens om een simpel bijgerecht. Bizar slechte service. Bij thuiskomst bleek de bestelling ook nog eens niet compleet. Na bellen werd dit wel snel nageleverd, maar toch is dit voor ons eens en nóóit weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was onvolledig, ik had 4x tomatensoep besteld, er waren maar 2 vol en een leeg doordat bij jullie de tas geknapt was. Daardoor tomatensoep door de andere gerechten. Ook in de auto was alles vies. Hierdoor kon het allemaal niet goed uitgeserveerd worden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had online een bestelling geplaatst die ik om 17.45 uur kon afhalen. Bij binnenkomst kreeg ik te horen dat het nog niet klaar was en ik plaats kon nemen. Na een half uur gewacht te hebben, heb ik gevraagd waar mijn bestelling bleef en toen bleek deze al lang klaar te zijn maar niemand wist dat ik erop zat te wachten. Toen ik mijn bestelling thuis opende, was deze niet compleet. Ik had een loempia Lotus met babi pangang besteld. Het was echter alleen een loempia en een bekertje rode saus. Het vlees miste dus. Het eten was verder goed, maar baal enorm van de miscommunicatie en de incomplete bestelling.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte en vriendelijke bediening (als altijd). En natuurlijk geweldig lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.